Αποστολή & Στόχος

Αποστολή & Στόχος

Αποστολή του Εκπαιδευτικού Κέντρου Global Education είναι να συμβάλλει ενεργά στην παροχή πρότυπων και εκπαιδευτικών υπηρεσιών, που αποσκοπούν στην υποβοήθηση τόσο της επιλογής κλάδου σπουδών όσο και της εγγραφής των σπουδαστών στα καλύτερα Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Παράλληλα η δυναμική παρουσία μας στην αγορά εργασίας συνίσταται στο εστιασμένο ενδιαφέρον μας στα ιατρικά και νοσηλευτικά επαγγέλματα, προκειμένου να εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε ειδικευόμενους ή ειδικευμένους γιατρούς και νοσηλευτές σε Νοσοκομεία και Κλινικές της Ευρώπης

Στόχος μας είναι να πρωτοστατήσουμε στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε, εδραιώνοντας με την πάροδο των ετών την ηγετική μας θέση. Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα στο χώρο της εκπαίδευσης συνάπτοντας περαιτέρω συνεργασίες με Πανεπιστήμια σε περισσότερες χώρες της Ευρώπης αλλά κυρίως ενημερώνοντας την νεολαία για τις πολλαπλές δυνατότητες σπουδών που έχει, και μάλιστα με τους ευνοϊκότερους γι’ αυτήν οικονομικούς όρους. Τέλος, επιθυμούμε και καταφέρνουμε να διευρύνουμε το φάσμα των δραστηριών μας κυρίως στο τομέα παροχής πληροφοριών εξεύρεσης εργασίας για στελέχη όλων των βαθμίδων.

Ο στόχος αυτός θεωρούμε ότι επιτυγχάνεται καθημερινά γιατί όλοι μας πιστεύουμε και παραμένουμε σταθεροί σε αξίες όπως:

  • Αγάπη για την εκπαίδευση και τον σπουδαστή.
  • Εγγύηση για την απόκτηση γνώσεων και την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια της προτίμησης τους.
  • Επαγγελματισμός - Αξιοπιστία: Κρατάμε τις υποσχέσεις μας. Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας.
  • Ομαδικότητα: Εργαζόμαστε ομαδικά, επιτυγχάνουμε πολύ περισσότερα μέσω μιας ισχυρής ομάδας.
  • Δυναμισμός - Δίψα για επιτυχία: Είμαστε προσανατολισμένοι στο αποτέλεσμα, είμαστε αφοσιωμένοι στην επίτευξη των στόχων μας.

Παροχές

Χαμηλά
Δίδακτρα
Καθοδήγηση
για την επιλογή
Ειδικότητας
Αναγνώριση
των πτυχίων
(από Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.)
Πλήρης Υποστήριξη
στην Μετεγκατάστασή σου